Laatulupaus T:mi Aki Korpi

11.03.2012
Tarjottavat liikennepalvelut

Tarjoamme aikataulunmukaisia reittiliikennepalveluja Keski-Pohjanmaan alueella. Tarjoamme myös tilausliikennettä linja-autolla ja takseilla asiakkaan tilausten mukaisesti Suomessa ja ulkomailla.

Reitit ja aikataulut

Reittiliikenteen aikatauluista ja pysäkeistä saa tietoa Oy Matkahuolto Ab:n valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä, osoitteessa www.matkahuolto.fi. Reiteissä ja aikatauluissa tapahtuvista muutoksista ilmoitetaan matkahuollon nettisivuilla. Bussimatkoilla kuljettajat kertovat matkustajille reitin aikataulusta, pysäkeistä ja muista pysähdyspaikoista. Myös matkan aikana sattuvissa poikkeustilanteissa kuljettajat pitävät asiakkaat ajan tasalla.

Matkalippujen hinnat reittiliikenteessä

Reittiliikenne vuorojen hinnat löytyvät Matkahuollon sivuilta, http://www.matkahuolto.info/lippu/fi/connectionsearch. Lippujen osto tapahtuu suoraan kuljettajalta. Lisätietoa saa Matkahuollon nettisivuilta, sekä asiakaspalvelukeskuksesta, puh 0200 4000 ja toimipaikoista. Myös liikennöitsijältä saa lisätietoa. Maksuvälineenä käyvät kaikki Matkahuollon lipputuotteet, käteinen, sekä pankkikortit.

Henkilöstö

Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja kokeneita, ja heillä on myös ensiapukoulutus. Kuljettajat auttavat tarvittaessa liikuntarajoitteisia asiakkaita linja-autoon nousemisessa ja autosta poistumisessa, ja matkan aikana muuta apua tarvitsevia. Asiakkaita autetaan myös matkatavaroiden kanssa.

Asiakaspalaute ja - tyytyväisyys

Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman hyvää palvelua. Asiakaspalautetta otetaan vastaan ja sitä käytetään yrityksen palveluiden kehittämiseen. Palautetta voi antaa suoraan kuljettajalle, sähköpostitse tai puhelimitse. Virheellisestä tai puutteellisesta toiminnastamme aiheutunut välitön haitta korvataan asiakkaalle. 5Korvauksista sovitaan aina tapauskohtaisesti.

Tulostettava PDF

-Etusivu-    -Aikataulut-    -Tietoa-meistä-    -Kalustoa-    -Yhteystiedot-hanname©ullava.fi